Scovergi de primavara

de ana in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 3 fire ceapa verde 
  • marar 
  • patrunjel 
  • iaurt
  • branza telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scovergi de primavara:

Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit.


Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt .


Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scovergi de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ana 1

28.04.2010, 14:28

asa-i miha ,mersi

liana_geicu 1

28.04.2010, 20:11

Imi ploua in gura, la mine in zona se numesc "turte" si se fac simple, fara verdeata, iar mie imi plac cu branza ce pofta mi-ai facut pt ca nu am mai mancat de multa vreme. In weekend-ul asta sper sa merg acasa si o sa o rog pe mama mea sa faca cateva..mie nu imi ies asa bune (pufoase)

ana 1

29.04.2010, 07:26

Liana si la noi tot asa se fac simple ,cel coapte se numesc turte si astea prajite scovergi.am adoptat reteta lui Vladut ca mi-au facut pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise