Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2011 | 4479 vizualizari

 

Scrabled eggs sau papara cum ii spunem noi, reprezinta un mic dejun obisnuit, rapid, pe gustul multora…

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 5 oua mari
  • 1 lingura smantana
  • 1 felie cascaval taiata cubulete
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1-2 crengute patrunjel proaspat, tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou:

Topim untul intr-o tigaie la foc mediu. Intr-un castron amestecam ouale cu smantana, cascavalul si patrunjelul tocat. Asezonam cu sare si piper si amestecam Odată ce untul s-a topit, turnam ouale in tigaie. Ce prajim amestecand ocazional, pana cand ouale devin pufoase si ajung la consistenta care ne place. Se fac ata de usor, incat copilul meu de 7 ani a declarat ca data viitoare prepara el micul dejun.


Pofta buna va doresc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrambled eggs - Papara - Jumari de ou" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

divainbucatarie 1

20.07.2011, 09:54

Multumesc Vladimir!

kamy 1

20.07.2011, 19:57

as manca oua toata ziua

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:51

buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)