Scrumbie cu sos de usturoi

de ianculubita in Peste, 28 Apr 2013 | 4680 vizualizari

 

Azi in Galati este Sarbatoarea scrumbiei unde pe Faleza Dunarii este o mare nebunie cu scrumbii la gratar,cu mici si alte gratareli,cu muzica,cu tot felul de jocuri iar seara mare spectacol!!!
Asa ca va invit in Galati daca nu aveti unde merge,dar mai intai treceti pe la mine la o scrumbie si la alte "nebunii"!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de scrumbii
  • sare
  • 1capatana de usturoi
  • 1lamaie
  • 3-4linguri ulei
  • 1cutie mica cu iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu sos de usturoi:

Pestele curatat,bine spalat,condimentat,il punem pe gratarul de teflon sau cu carbuni afara;in acest timp facem mujdeiul;usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecam cu iaurt si dupa gust cu putina zeama de lamaie.


Servim cu mamaliguta bineinteles!!

TIPS-URI

1

scrumbia se poate pune pe gratar invelita in folie de aluminiu sau hartie de copt,dar in acest fel nu va mai fi rumenita

2

pentru cine nu suporta mujdeiul,poate servi cu paine si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.04.2013, 12:46

Alexandra Elena 1

28.04.2013, 14:02

buna mancarica

MotanLaOale 1

28.04.2013, 14:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu salvie la gratar