Scrumbie simplista

de Brindusa in Peste, 24 Mai 2010 | 6529 vizualizari

 

Scrumbia este pestele care mie imi place cel mai mult. De aceea eu o pregatesc in cel mai simplu mod, ca sa nu-i schimb gustul cu nimic.

 

INGREDIENTE

  • scrumbie
  • sare
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie simplista:

De data asta am facut scrumbia la cuptor, asa cum am invatat de la soacra mea. Mai intai trebuie invelita in hartie. Eu folosesc coli de hartie de scris. Pui apoi scrumbiile in tava in cuptorul incins bine (la 200 C).


Peste 1 ora (sau cand incepe sa miroasa prea tare in bucatarie :D) scoti tava din cuptor.


Lasi putin sa se racoreasca scrumbia si cu un cutit ascutit cureti hartia. N-are numic daca ramane si niste piele lipita de hartie. Pui scrumbiile pe un platou si , asa calde, le sarezi si le stropesti cu zeama de la 2-3 lamai. Le lasi sa se raceasaca.


Mie imi place scrumbia rece, parca atunci cand e calda e mai grea la ficat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie simplista" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

24.05.2010, 23:39

trei Doamne...si toti trei - s-au mancatarata minunat

Sylvia 1

25.05.2010, 20:19

Nota maxima si de la mine, vai ca m-ati inebunit cu scrumbia ma si uitam la poze sa vad daca nu sunt sardine ce zici voi scrumbie dar pare diferit aici nu gasesc cand vin in aug in Ro in vacanta caut scrumbie

Brindusa 1

25.05.2010, 21:17

Sylvia cica in franceza ii zice maquereau si in engleza mackerel. Poate asa gasesti si pe acolo.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Somon pe pat de legume