Sfecla rosie la borcan

de lia maria in Conserve, 22 Sep 2010 | 12294 vizualizari

 

Se prepara rapid si foarte usor , iar semintele de chimen vor da un gust si o savoare minunata, sfeclei.

 

INGREDIENTE

  • 1kg sfecla rosie
  • 1 radacina hrean
  • chimen seminte
  • 1 plic picant fix
  • 300ml otet
  • 150g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la borcan:

Curatam sfecla de coaja, o spalam, daca este mica o asezam intreaga in borcane sau o taiem pe lungime in felii sau cum doriti. Hreanul il curatam si-l taiem in fasii. In fiecare borcan, printre sfecla, punem cate 2-3 fasii de hrean, iar deasupra cate o lingurita de chimen.



Preparam lichidul conform instructiunilor de pe plicul picant fix si-l turnam peste sfecla. Punem capacele, le lasam sa se raceasca (nu necesita sterilizare), le etichetam si le depozitam in camara.



Spor la treaba!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dorind15 1

28.09.2010, 16:05

Nuuuuu, nu-mi place ca folosesti PICANT FIX, ai 5 de la mine

nadina73 1

29.09.2010, 00:46

in trecere nimic nou

diana_k 1

22.10.2010, 20:12

imi place reteta pentru ca e foarte rapida....totusi sfecla nu o fierbi inainte? o pui asa cruda in borcane??

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati