Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver

de anca_rm in Jamie Oliver, 21 Aug 2013 | 8216 vizualizari

 

Am vazut intr-o seara o emisiune in care Jamie Oliver pregatea aceasta reteta , atunci am zis ca trebuie sa incerc , parea delicos . Intr-adevar asa a si fost .
El ii spunea cumva acestui fel de mancare , dar am uitat denumirea retetei , asa ca ......

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati carne de porc
  • sfecla rosie (eu am avut 3 bucati mai mari)
  • sare
  • piper
  • 200 gr branza de vaci dulce
  • 3 linguri de smantana
  • verdeata (patrunjel , marar)
  • 1 lamaie
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver:

Sfecla rosie coapta:

- spalam bucatile de sfecla bine , si le punem in folie de aluminiu la cuptor sau in jar(asa a facut-o Jamie) pana cand se coace (o verificam :daca intra furculita atunci e oke) .

-cand este coapta , o scoatem din cuptor si o decojim . Merge foarte usor coaja .

-o taiem in bucati , punem putina sare, piper , ulei de masline si verdeata tocata grosier.

Carnea:

- asa cum face bucatarul nostru : pe o tabla de lemn pune sare si piper si da carnea prin ea , apoi intr-o tigaie incinsa o pune la prajit pentru cateva minute ( durata de prajire depinde de felul de carne )

Sosul:

-branza de vaci o maruntim bine cu o furculita , adaugam smantana, sare, zeama de la o lamaie si coaja rasa, verdeata , ulei de masline (cam 2 linguri) si amestecam bine.

Asamblam totul si servim ....cu pofta .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume la grill cu bulgur, branza Feta si Dukkah