Shaorma la farfurie

de Constelatialeu in Pui, 10 Oct 2013 | 9653 vizualizari

 

Din categoria mancaruri ''daunatoare'',ma rog nu stiu cine a zis,dar nu asta-i problema.Am fi ipocriti sa nu recunoastem ca mai scapam si la chestii din astea.Pana la urma daca mie imi place si nu-mi face rau de ce sa nu mananc,mai ales ca trebuia sa folosesc premiul primit de la delikat,adica dupa cum urmeaza ,shaorma la fix,mai ales ca n-am avut timp de gatit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de Shaorma la fix
  • 600 g piept de pui
  • ulei masline
  • iaurt
  • maioneza
  • castraveti murati
  • cartofi prajiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la farfurie:

Pieptul de pui il spalam,absorbim apa cu un servetel si-l taiem in cubulete.Procedam conform instructiunilor de pe plic.Adica ,mixtul din pliculetul mai mare il amestecam cu ulei de masline si-l turnam peste pieptul de pui,amestecam si lasam 15 min,apoi prajim.Mixtul din pliculetul mai mic il amestecam cu maioneza si iaurt.Prajim cartofii si apoi servim la farfurie o delicioasa shaorma.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la farfurie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

laura_n 1

10.10.2013, 14:14

yuuuuummm

Lia_ 1

10.10.2013, 23:04

sa termin cu norma de pizza si o fac. din "nesanatoase" in "nesanatoase" o dau

Mihaela11_jo 1

01.11.2013, 14:22

Delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu piept de pui