Shaorma vegetariană

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 6243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lipii,
  • 4 frunze mari de salată,
  • 1/4 varză albă mică,
  • 4 cartofi,
  • 2 castraveți murați,
  • 2 gogoșari în oțet,
  • o ceapă mică,
  • 4 linguri maioneză de post,
  • 4 linguri ketchup,
  • 2-3 căței de usturoi,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma vegetariană:

Cartofii se curăță de coajă, se spală, se taie pai și se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un platou și se condimentează cu sare și piper. Ceapa se curăță și se taie rondele foarte subțiri. Castraveții și gogoșarii de taie feliuțe. Varza se toacă mărunt, fideluță. Cățeii de usturoi se pisează și se amestecă cu maioneza.


Punem lipiile pe farfurii apoi începem să împărțim ingredientele. La bază punem frunza de salată , apoi cartofii, varza, castraveții, gogoșarii și rondelele de ceapă. Stropim totul cu maioneză cu usturoi și cu ketchup. Aducem marginile înspre centru și prindem partea de jos cu folie.


Poftă bună!


PS: Dacă doriți mai puteți adăuga tofu și/sau granule de soia.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma vegetariană" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

09.02.2012, 11:06

Mihaela11_jo 1

09.02.2012, 12:23

Delicioasa
Mi-ai adus aminte de o scena simpatica de cand erau copiii mei mici; fiul meu a pus o sarma in lipie si m-a anuntat mandru ca mananca "Shorma"

horia 1

09.02.2012, 22:11

offf,am facut si eu de multe ori,dar nu mi-a iesit.acum o revad la tine si imi este putin ciuda!superba prezentare,felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume - Philips Multicooker