Snitel de porc

de -Licurici- in Porc, 23 Iun 2015 | 3475 vizualizari

 

Un snitel pufos si crocant, dupa reteta mamei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2 oua
  • un pahar lapte rece
  • un pahar apa
  • 2 cani faina
  • o lingura de vegeta
  • ulei, pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

  • Am batut ouale cu vegeta, am adaugat laptele si apa, apoi, putin cate putin, aproximativ doua cani de faina, pana s-a format o compozitie nici prea subtire, nici prea groasa.
  • Carnea am taiat-o feliute mai subtiri, apoi le-am trecut prin compozitia cu ou si le-am pus sa se prajeasca in ulei incis, 2-3 min pe fiecare parte.
  • Cand snitelele sunt gata, se scot pe un servetel de bucatarie, ca sa se scurga uleiul in plus.

TIPS-URI

1

In loc de vegeta, se pot adauga condimete sau doar sare si piper.

2

Carnea se poate bate cu ciocanul de bucatarie, ca sa fie mai subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai