Snitel de porc cu sos vanatoresc

de gaby_duceag in Porc, 20 Oct 2010 | 9160 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru snitele:

  • 8 bucati cotlet porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper

pentru sos

  • 400 gr ciuperci
  • 200 ml vin
  • 200 ml smantana
  • doua cepe
  • patrunjel verde
  • doua cuburi knor vita

ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu sos vanatoresc:

Snitele:


Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet.


Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.


Sosul


Se incinge uleiul(4-5 linguri).


Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate (daca sunt proaspwete, fierte in prealabil pe jumatate, daca nu, direct din cutie, scurse). Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul.


Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa.


Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.


Potrivim gustul de sare si piper.


Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.


Am mancat...prosteste:(. :d.


SURSA

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

gaby_duceag 1

19.11.2010, 11:15

Gabone9902 1

20.11.2010, 08:46

gaby_duceag 1

20.11.2010, 08:51

ti-ai luat singur?))))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci