Snitel de porc cu sos vanatoresc

de gaby_duceag in Porc, 20 Oct 2010 | 7213 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru snitele:

  • 8 bucati cotlet porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper

pentru sos

  • 400 gr ciuperci
  • 200 ml vin
  • 200 ml smantana
  • doua cepe
  • patrunjel verde
  • doua cuburi knor vita

ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu sos vanatoresc:

Snitele:


Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet.


Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.


Sosul


Se incinge uleiul(4-5 linguri).


Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate (daca sunt proaspwete, fierte in prealabil pe jumatate, daca nu, direct din cutie, scurse). Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul.


Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa.


Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.


Potrivim gustul de sare si piper.


Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.


Am mancat...prosteste:(. :d.


SURSA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

gaby_duceag 1

19.11.2010, 11:15

Gabone9902 1

20.11.2010, 08:46

gaby_duceag 1

20.11.2010, 08:51

ti-ai luat singur?))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit cu mujdei