Snitel de pui cu piure

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 2783 vizualizari

 

snitelele sunt preferatele lui doru, lasa totul pt snitele :) iar piure-ul facut asa a lui andutzu :*iar eu ma multumesc cu facutul :)))

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • boia iute/dulce

pt piure:

  • 4 cartofi
  • unt
  • branza
  • lapte
  • sare
  • piper
  • 2 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui cu piure:

Se taie peitul de pui in felii nu foarte subtiri.

Se bat usor doar pe o parte.

Le condimentam, dupa care le dam prin ouale batute, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei, dupa ce s-a incins uleiul punem snitelele, sunt gata cand sunt rumenite pe ambele parti si capata o culoare aurie.

Le scoatem pe un servetel pt a absorbii surplusul de ulei.

Pregatim piureul:
Punem cartofii la fiert, taiati cubulete.

Intre timp punem si ouale la fiert.

Dupa ce au  fiert cartofii ii pasam, adaugam branza rasa dupa gustul fiecaruia, ouale pasate cu fursculita, untul si laptele, amestecam bine si servim alaturi de snitele.

pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

10.01.2011, 09:04

Super bune!

MotanLaOale 1

10.01.2011, 10:57

bun bun

Dana Cristea - pusikmea 1

10.01.2011, 13:41

va multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui