Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)

de Razvan Constantinescu in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2018 | 1736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui (circa 200 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval afumat
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet auriu
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu):

Se spala carnea, se cresteaza si se bate cu ajutorul unui ciocan. Se presara sare si piper proaspat macinat pe ea.


Se aseaza feliile de sunca presata, apoi cele de cascaval peste carne si se ruleaza catre mijloc, din ambele parti. Se fixeaza ruloul cu scobitori si se presara sare si piper proaspat macinat pe el.


Ruloul de carne se tavaleste prin faina, apoi se da prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in baie de ulei la foc mic, pe ambele parti. Se scoate pe un prosop absorbant si se elimina, cu mare grija, scobitorile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (cordon bleu)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

08.11.2018, 20:56

Este unul din preparatele mele preferate!

mirela0911 1

09.11.2018, 08:24

Cam bun!

Ancutsa 1

13.12.2018, 15:00

Ce gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu