Snitel de vitel cu sos vanatoresc

de La Ancuta in Vita, 12 Noi 2011 | 4678 vizualizari

 

Introducerea de astazi va fi foarte scurta. A fost o mancare foarte, foarte buna. Va recomand sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 8 felii carne de vitel
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • 2 borcane ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml vin rosu
  • 200 ml smantana
  • 1 cub de vita knor
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de vitel cu sos vanatoresc:

Incepem cu pregatirea carnii pentru snitele. Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele iar apoi le condimentam cu sare si piper.


Dam fiecare snitel prin faina apoi prin ou batut iar la final prin pesmet. Le prajim in tagaia antiaderenta, in ulei incins, pe ambele parti.


Scoatem snitelele si le pastram calde.


Ne ocupam apoi de sos. Curatam ceapa si o taiem julien. Intr-o cratita punem 2 linguri ulei de masline si 2 linguri de apa iar apoi adaugam ceapa si lasam pana se inmoaie.


Adaugam ciupercile (eu am folosit din conserva) si mai lasam cateva minute sa se caleasca dupa care stingem cu vin. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam cubul de vita diluat intr-o cana cu apa.


Lasam sa fiarba totul ~10 minute, pana scade putin iar apoi adaugam smantana si patrunjel verde tocat.


Potrivim de sare si piper si servim cald alaturi de snitele si piure de cartofi.


Multumesc Gaby :-*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

14.11.2011, 17:10

Multumesc mult draga mea

Bya Ralu 1

07.06.2012, 16:51

asta o sa-l incerc si eu!imi place mult cum arata:

La Ancuta 1

08.06.2012, 19:40

Sper sa-ti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc