Snitel din ciuperci

de LUK in Mancaruri de legume, 27 Oct 2011 | 8469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600gr ciuperci champignion
  • 1 ou
  • 2 felii de branza topita cu smantana
  • o lingura de cascaval ras
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din ciuperci:

Curatati ciupercile de coaja si codite.Taiati-le cubulete si fierbeti-le apoi in apa pentru 15min.Scurgeti apoi apa de pe ele,le puneti intr-un bol si cand sunt reci amestecati-le cu branza topita,oul,faina,cascavalul ras si sarea(daca vi se pare prea moale compozitia mai adaugati faina).


Puneti uleiul la incins apoi cu o lingura luati din compozitia de mai sus,aranjati putin sa le dati o forma de snitele si prajiti-le pe ambele parti in ulei.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Cris2711 1

26.11.2011, 22:22

horia 1

26.11.2011, 22:35

interesanta si sanatoasa aceasta reteta.felicitari pentru prezentare!

LUK 1

28.11.2011, 16:51

Multumesc Horia,Cris,mamaie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Galbiori in sos de smantana