Snitel din somon

de mamaieelena in Somon, 16 Oct 2013 | 2685 vizualizari

 

Avand niste fasiute subtiri de somon mi-am spus ca as putea sa-l pregatesc ca pe pieptul de pui si a iesit excelent la gust.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg somon
  • 2 oua
  • 150g faina
  • sare
  • piper alb
  • apa gazoasa
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din somon:

Pestele spalat, sters cu hartie absorbanta, se sareaza si se pipereaza apoi se tavaleste prin faina ca sa faca un strat subtire de faina.


Din oua,faina si apa gazoasa se face un sos mai gros la care se adauga putina sare.Se bate bine cu furculita ca sa nu faca cocoloase.Pestele dat prin faina se trece apoi prin acest sos si se pune in tigaia cu uleiul incins.Cand se rumenesc pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.


Se poate servi alaturi de o garnitura cu un sos de maioneza cu usturoi sau altceva ce va place mai mult.Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.10.2013, 11:34

jolygina 1

16.12.2013, 00:43

noiinbucatarie 1

31.03.2017, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap de dunare pane