Snitel in crusta crocanta, la Multicooker

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2013 | 7589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • sare
  • un ou
  • faina
  • fulgi de porumb macinati
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta crocanta, la Multicooker:

Simplu, simplu, simplu!

Conecteaza aparatul la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul Fry.

Pune ulei si lasa doua minute sa se infierbante.

Bate bucatile de carne cu ciocanul de batut carne, condimenteaza cu sare, trece fiecare bucata prin faina, apoi prin oul batut iar la final prin fulgii de porumb.

Plonjeaza bucatile in uleiul incins si prajeste-le cate 3 minute pe fiecare parte.

Serveste cu orez cu ciuperci preparat la Multicooker.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta crocanta, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in aluat, preparate la multicooker