Snitele clasice cu piure de cartofi

de MotanLaOale in Porc, 17 Ian 2021 | 451 vizualizari

 

"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 800g pulpa de porc
  • 3 oua
  • 100g faina
  • 150g pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg cartofi
  • 50g unt
  • 50ml lapte
  • 50g smantana
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele clasice cu piure de cartofi:

Pulpa de porc se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii.


Se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.


Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.


Intr-o farfurie se pune faina.


In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.


Pesmetul se pune in alta farfurie.


Feliile de pulpa se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.


Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.


Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.


Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.


Se scot pe servetele absorbante.


Cartofii se curta si se fierb intregi in apa cu sare.


Cand sunt fierti se scurg de apa si se sfarama.


Se adauga untul, laptepe, smantana, sare si se amesteca bine, bine.


Pe o farfurie se pune piure, se presara piper deasupra, se pun 2-3 snitele si se poate servi.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele clasice cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

vasimur 1

17.01.2021, 22:09

dantes 1

19.01.2021, 11:33

Bune!

MotanLaOale 1

19.01.2021, 15:00

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coliva

de Rocsi 9

ieri la 19:11

Cotlete de porc la tava,reteta romaneasca veche

de Ksenya 5

ieri la 11:55

Tarta cu trei ardei tricolori si branzeturi

de RODIMUR 7

pe 01.03 la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc