Snitele cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 3831 vizualizari

 

Buneeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuuu! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de pui
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa minerala(cu bule)
  • 3 linguri pline de iaurt
  • 250 gr faina
  • 1/4 lingurita sare
  • un praf de piper
  • 50 ml bere
  • ulei pentru prajit la discretie( eu combin de floarea soarelui cu palmier nehidrogenat)
  • o cana de parmezan
  • doua cani de faina
  • un praf bun de turmeric
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu parmezan:

Pieptul spalat si uscat in prosop de hartie se feliaza subtire si se bate ca pentru snitel. Se sareaza usor pe ambele parti.


Ouale se amesteca cu telul cu un praf bun de sare( dupa gust), se adauga iaurtul, apoi pe rand, laptele, apa minerala, faina, piperul si praful de turmeric, iar la sfarsit berea.


Pe o farfurie punem parmezanul razuit amestecat cu faina.


Fiecare bucata de carne o trecem prin compozitia lichida apoi prin parmezanul amestecat cu faina.


Prajim carnea in uleiul incins la foc mediu apoi scotem snitelele pe o hartie absorbanta si apoi pe platou. Eu schimb uleiul des cam la doua ture de prajit.


Sunt foarte foarte gustoase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

11.02.2015, 20:45

Bune de tot!

tanyapatap 1

30.03.2015, 10:52

RuxyRux 1

01.05.2015, 19:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui picante