Snitele de porc in crusta aromata

de CookieMonster in Porc, 2 Apr 2013 | 1414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc fara os
  • 1 pahar iaurt
  • 1 lingurita seminte chimen
  • 1 lingurita boia ardei iute
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • pesmet
  • 2 linguri oregano
  • 2 linguri patrunjel uscat
  • faina alba
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta aromata:

1. Carnea se spala bine, se usuca pe un prosop absorbant, se taie in felii groase de 2 cm si o batem bine. Feliile de carne bine batute se pun la marinat impreuna cu iaurtul, cateii de usturoi pisati, boia dulce si picanta, sare ( se poate inlocui cu sos de soia) si chimenul. Se lasa peste noapte.

2. Carnea se scote pe o farfurie iar marinata se amesteca bine cu 2 oua. Pesmetul se amesteca bine cu oregano si patrunjel.

3. Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

4. Prajim la foc mediu spre mic si schimbam din cand in cand uleiul.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitele de porc in crusta aromata-0
Snitele de porc in crusta aromata-1

COMENTARII (23)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

02.04.2013, 20:54

ce frumos arata!

Rocsi

Rocsi 1

02.04.2013, 21:17

Ce bunatate!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

04.04.2013, 20:11

arata super bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!