Snitele de pui in aluat pufos cu bere

de ionela2682 in Pui, 13 Apr 2010 | 5136 vizualizari

 

Aluatul pt snitele se preteaza foarte bine la orice fel de carne:peste,vita,pui.......

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2-3 linguri faina
  • 1 -2 oua
  • sare,piper
  • condimente pt pui
  •  100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in aluat pufos cu bere:

Incepem prin a felia subtire pieptul de pui


Condimentam,saram si piperam


Lasam in frigider pentru 1/2 ore


Facem un aluat din ou,faina si bere ,de consistenta celui pt clatite, prin care trecem carnea de pui pe care o prajim in baie de ulei pe ambele parti


Scoatem ,dupa ce s-au rumenit pe un servet de hartie


Am servit cu cartofi prajiti cubulete

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in aluat pufos cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionela2682 1

13.04.2010, 19:43

multumesc fetelor!

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super bun

epurasha2bb 1

22.04.2010, 18:31

interesant aluat, trebuie sa-l incerc neaparat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tempura de pui