Snitele de pui in aluat pufos cu bere

de ionela2682 in Pui, 13 Apr 2010 | 7758 vizualizari

 

Aluatul pt snitele se preteaza foarte bine la orice fel de carne:peste,vita,pui.......

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2-3 linguri faina
  • 1 -2 oua
  • sare,piper
  • condimente pt pui
  •  100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in aluat pufos cu bere:

Incepem prin a felia subtire pieptul de pui

Condimentam,saram si piperam

Lasam in frigider pentru 1/2 ore

Facem un aluat din ou,faina si bere ,de consistenta celui pt clatite, prin care trecem carnea de pui pe care o prajim in baie de ulei pe ambele parti

Scoatem ,dupa ce s-au rumenit pe un servet de hartie

Am servit cu cartofi prajiti cubulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in aluat pufos cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (9)

ionela2682 1

13.04.2010, 19:43

multumesc fetelor!

nadina73 1

14.04.2010, 00:46

super bun

epurasha2bb 1

22.04.2010, 18:31

interesant aluat, trebuie sa-l incerc neaparat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână