Snitele din piept de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 5 Noi 2015 | 1610 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am ales sa va prezint o reteta pe care sigur o vor aprecia barbatii, mai ales pentru ca este vorba de carne. In plus, este simpla pentru ca pieptul de pui pentru snitele este deja feliat astfel incat nici nu mai necesita batere sau portionare.

 

INGREDIENTE

  • 600 g de piept de pui pentru snitel
  • doua oua
  • doua linguri faina
  • sare
  • tigaie si ulei pentru prajirea snitelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare.


Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.


Intr-o farfurie se pune faina.


Se ia o felie de piept de pui si se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de piept de pui pregatite in acelasi mod.


Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.


Sunt foarte bune calde, dar si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Catalina L 1

06.11.2015, 20:27

mihaelar63 1

07.11.2015, 12:43

Mereu actuale

Rocsi 1

07.11.2015, 21:56

Le ador, dar de cand mananc fara prajeli, rar mai gust si eu unul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Snitele umplute la cuptor