Snitele Godina umplute si piure de mazare

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2016 | 3937 vizualizari

 

O reteta simpla pe care o pate face orice barbat,chiar si politistul Godina.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de mazare conserva
  • 6 felii de carne
  • 250 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr de cascaval
  • 200 gr de salam
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele Godina umplute si piure de mazare:

      Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.

       Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.

       Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.

        Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Cand facem piureul de mazare , pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

2

Daca vreti sa fie mai cremos puteti pune doua linguri de smantana cand il blenduiti.

3

Snitelele trebuie scoase pe o farfurie pe care se pune un prosop de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei.Cand sau mai racit putin nu uitati sa scoateti scobitorile.Umplutura o face fiecare dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui crocant Godina