Snitele Godina umplute si piure de mazare

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2016 | 760 vizualizari

 

O reteta simpla pe care o pate face orice barbat,chiar si politistul Godina.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de mazare conserva
  • 6 felii de carne
  • 250 gr de ciuperci conserva
  • 100 gr de cascaval
  • 200 gr de salam
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele Godina umplute si piure de mazare:

Fiecare felie de carne am batut-o bine,am sarat-o,piperat si am um umplut-o dupa cum urmeaza:pe jumatatea fiecarui snitel batut am pus o felie de salam,una de cascaval si cateva ciuperci,cealalta jumatate am adus-o peste cea umpluta si am prins snitelu cu cate 2 scobitori pentru a nu iesi umplutura la prajit.


Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.


Separat am pregatit piureul de mazare.Intr-o cratita mai mica am calit cele 2 cepe taiate cubulete,cand s-a inmuiat ceapa am adaugat mazarea si completam cu apa pana o acoperim.Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta.


Servim snitelele umplute alaturi de piureul de mazare si muratura.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Cand facem piureul de mazare , pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

2

Daca vreti sa fie mai cremos puteti pune doua linguri de smantana cand il blenduiti.

3

Snitelele trebuie scoase pe o farfurie pe care se pune un prosop de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei.Cand sau mai racit putin nu uitati sa scoateti scobitorile.Umplutura o face fiecare dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Godina umplute si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Zamfira 1

08.03.2016, 08:03

merisor 1

08.03.2016, 16:19

Tare bune si aspectuoase!

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:30

yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina