Snitele umplute picante cu piure de cartof

de lili in Mancaruri cu carne, 31 Oct 2010 | 3154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de porc ( pui) 
  • 6 felii cascaval 
  • 6 felii sunca 
  • 6 felii de ardeu
  • un ou
  • 1/2 cana lapte
  • chilli
  • sare, piper  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute picante cu piure de cartof:


Carnea o batem ca pentru snitele si o punem la marinat intr-un sos format din oua, lapte , apa, chilli si sare cateva ore. Dupa ce o scoatem umplem repede snitelele cu cate o felie de sunca, una de cascaval si ardeu, le prindem cu o scobitoare, le mai scaldam o data in marinata si aoi le dam prin faina si le punem la prajit.Se servesc alaturi de piure de cartofi sau de ce garnitura doriti. Sunt foarte gustoase. Pofta buna!!!!









 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute picante cu piure de cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

diaconta 1

31.10.2010, 17:54

Da daaaaaaa m-am si socotit ca nu fac mult pana la tine

La Ancuta 1

31.10.2010, 18:03

ati mancat tot fetelor, ca vin si eu

lili 1

31.10.2010, 18:19

inca mai sunt!!!! poftiti va roggg...
am adus si desertul...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

ieri la 23:54

Farfalle cu măsline, în sos picant de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 18:43

Tartă cu mere

de Meea 4

ieri la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

pe 18.10 la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu carnaciori la cuptor