Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Socata reteta bunicii
Am facut un experiment pastrand socata la frigider . Mi-a parut OK . Urmeaza sa prepar in viitorul apropiat si din flori uscate . As fi curioasa voi cat ati pastrat socata la rece ?
Socata reteta bunicii
Am facut un sirop din 2 cani cu apa si zahar . Am diluat in el drojdia de bere .
Am spalat si am taiat felii lamaile . Am pus intr-un recipient mare florile de soc spalate , apa , lamaile taiate , siropul de zahar si am lasat 3 zile sa fermenteze . La inceput amestecul este putin tulbure , apoi a inceput sa se limpezeasca .
A rezultat o socata care in timp nu a mai fost atat de sifonata . Am strecurat zeama si am pastrat socata la frigider . Siropul de capsuni l-am diluat si l-am folosit la prepararea cuburilor de gheata rozalii . Am servit socata cu cuburi de gheata roz si menta proaspata .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult