Soia crocanta

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 27 Apr 2017 | 8281 vizualizari

 

Gustare crocanta, sanatoasa si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 400 gr boabe uscate de soia
  • apa plata
  • sare
  • boia dulce
  • ulei de masline
  • piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia crocanta:

Boabele de soia se pun in apa rece si se lasa la hidratat peste noapte.

Scurgem apa, clatim boabele de soia umflate si le frecam intre palme, pentru a indeparta pe cat posibil cojile, apoi punem boabele la fiert in apa cu sare, pentru cel putin o ora.

Scurgem apa, preincalzim cuptorul la 200 grade C.

Tapetam tava cu hartie de copt, turnam boabele in tava, picuram peste boabe, putin ulei de masline, presaram condimente dupa gust: sare, boia, piper alb.

Amestecam si nivelam boabele sa fie in strat uniform.

Dam tava la cuptor pentru 1 ora, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem din sfert in sfert de ora, tava din cuptor si amestecam boabele cu o lingura, pentru o coacere uniforma.

Cand boabele sunt prajite, scoatem tava din cuptor si lasam boabele la racit, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia crocanta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de soia si legume