Soia marinata si prajita

de lia maria in Mancaruri de post, 1 Dec 2010 | 4404 vizualizari

 

Cu un gust minunat, aceste bucati de soia pe care le-am servit alaturi de cartofi natur, au fost foarte apreciate de familia mea. Ma-m inspirat de pe acasa.ro,in reteta initiala, soia se prajeste pe gratar, insa vremea de afara m-a facut sa schimb modul de prajire.

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia felii
  • 2 catei de usturoi
  • ½ kapia rosu
  • 1 lingurita ghimbir proaspat
  • 2 lingurite sos de soia
  • 1 lingura ulei de masline
  • Ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia marinata si prajita:

Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic.



Tocam marunt ardeiul si usturoiul. Dam pe razatoarea mica, ghimbirul. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sosul de soia si omogenizam foarte bine marinata.



Feliile de soia fierte, le scoatem pe un platou, le lasam sa se raceasca, apoi le ungem cu marinata pe ambele parti. Le acoperim cu o folie si le lasam la macerat pentru 30’.



Punem putin ulei intr-o cratita si cand este bine incins, adaugam feliile de soia pe care le prajim pe ambele parti.



Se servesc alaturi de diferite garnituri ; cartofi , orez , legume.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Soia marinata si prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

lia maria 1

02.12.2010, 09:41

inade retinutsi executat pe bune ca merita

lia maria 1

02.12.2010, 09:41

MotanLa Oale

nadina73 1

07.12.2010, 02:45

foarte bune si noua ne plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare rapida de post cu muguri de fasole, ardei si tofu