Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere

de Bucataras Medi in Peste, 13 Ian 2011 | 6442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de somn
  • 3 linguri cu malai
  • 2 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • o lingura cu capere
  • cateva picaturi sos de chilli
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere:

Fileurile de somn se spala ,se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Dam apoi fileurile prin malai, faina si iarasi malai si apoi prajim.


Separat facem urmatorul sos:pisam usturoiul, adaugam putina sare si frecam cu ulei pana devine cremos.Adaugam cateva picaturi de sos de chilli si cateva capere.


Amestecam bine .


Turnam sosul peste fiecare bucata de peste in parte si servim cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

corina241 1

16.01.2011, 23:28

bunnnn

Bucataras Medi 1

17.01.2011, 20:54

....Corina.

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:40

Medi eu vreau tot ce e la tine in bucatraie dar mai ales cu pestii astia m-ai omorat de tot de pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc