Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere

de Bucataras Medi in Peste, 13 Ian 2011 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de somn
  • 3 linguri cu malai
  • 2 linguri cu faina
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • ulei de masline
  • 5-6 catei de usturoi
  • o lingura cu capere
  • cateva picaturi sos de chilli
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere:

Fileurile de somn se spala ,se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Dam apoi fileurile prin malai, faina si iarasi malai si apoi prajim.


Separat facem urmatorul sos:pisam usturoiul, adaugam putina sare si frecam cu ulei pana devine cremos.Adaugam cateva picaturi de sos de chilli si cateva capere.


Amestecam bine .


Turnam sosul peste fiecare bucata de peste in parte si servim cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (71)

corina241 1

16.01.2011, 23:28

bunnnn

Bucataras Medi 1

17.01.2011, 20:54

....Corina.

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:40

Medi eu vreau tot ce e la tine in bucatraie dar mai ales cu pestii astia m-ai omorat de tot de pofta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc