Somn in crusta de mustar Dijon

de Bucataras Medi in Peste, 30 Ian 2012 | 2819 vizualizari

 

Pestele asta l-am "confectionat" cand Gaby a fost in vizita la mine,(cred ca era prin noiembrie)deci nu cereti penrtu ca este expirat si oricum de la Gaby nu vezi nimic:))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de somn
  • 4 linguri cu mustar cu seminte Dijon
  • cimbru
  • rosmarin
  • o lingura ulei de masline
  • un pahar cu  vin alb sec
  • 1 lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru garnitura
  • 4 gogosari
  • 4 cartofi
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somn in crusta de mustar Dijon:

Curatam pestele,il spalam si apoi il lasam la scurs.Stropim pestele cu zeama de lamaie si apoi il condimentam cu sare .Facem un amestec din mustar, ulei de masline,cimbru,rosmarin si piper macinat cu care ungem din belsug pestele.Asezam pestele intr-un vas impreuna cu gogosarii taiati jumatati in care punem cartofii taiati ca pentru prajit.Condimentam legumele cu sare ,piper si rosmarin.Taiem lamaia si o punem si pe ea in vas.


Turnam vinul si un pahar cu apa dupa care acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde tinem circa o ora dupa care indepartam cu grija folia, srtopim pestele cu sosul din vas si mai tinem la cuptor pana cand totul este bine facut iar pestele frumos rumenit.


Asezonam cu marar verde si servim cald alaturi de un minunat sos de smantana,mascarpone si capere.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somn in crusta de mustar Dijon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

31.01.2012, 20:06

Silvioara ii dau sotului daca tu nu vrei.

jolygina 1

03.02.2012, 18:22

bun vreau si eu o portie

Adinuta 1

03.02.2012, 18:35

moamaaaa, place place placee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cod Alaska la cuptor