Somon cu alune si orez prajit

de luminita20_2006 in Somon, 5 Ian 2011 | 2534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • somon
  • -200 gr alune
  • -frunze busuioc
  • -boabe coriandru
  • -sare, piper
  • lamaie
  • Sos pesto
  • -10 frunze busuioc
  • -10 gr alune(reteta originala foloseste seminte pin, am gasit insa si cu alune)
  • -10gr parmezan
  • -1 catel usturoi
  • -1 lingura ulei masline
  • garnitura de orez prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu alune si orez prajit:

Se aseaza fileul de somon in tava se stropeste cu zeama de lamaie. Alunele se zrobesc se presoara peste somon, se condimenteaza cu seminte de coriandru, frunze de busuioc tocate(3 fr), sare si piper. Se da la cuptor 25 min.


Sos pesto: se zdrobesc la blender toate ingredientele pana cand devine o pasta.


Dupa ce este gata somonul se serveste cu garnitura de orez prajit, si sos pesto.



Reteta de orez prajit o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/orez-prajit-14045.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu alune si orez prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

05.01.2011, 16:18

vreau si eu

MotanLaOale 1

05.01.2011, 17:05

divainbucatarie 1

05.01.2011, 18:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la tava a la Cryss