Somon cu sos blue cheese şi cartofi cu rozmarin

de madi_marin in Somon, 19 Noi 2013 | 4990 vizualizari

 

Somonul e unul din peştii preferaţi. La grătar îmi place cel mai mult.Şi neapărat cu sos…

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele de somon
  • condimente pentru peşte
  • 150 ml smântână de gătit
  • 50 g brânză cu mucegai albastru
  • 1 lingură plină cu maioneză cu usturoi
  • 2 cartofi potriviţi
  • 1 crenguţă de rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos blue cheese şi cartofi cu rozmarin:

Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert în apă cu sare şi câteva ace de rozmarin. Când sunt gata se scurg de apa în care au fiet şi se amestecă cu puţin ulei, piper, sare dacă mai este nevoie şi rozmarin.


În tigaia grill unsă uşor cu ulei şi bine încinsă, se pun rondelele de somon să se frigă . Se întorc o dată ca să se rumenească frumos pe ambele părţi.


Într timp se prepară sosul : se pun la foc mic smântâna de gătit şi brânza albastră şi se amestecă bine. Ca să obţinem un sos cremos şi fin, se pune compoziţia în blender şi se mixează puţin. Sosul obţinut îl amestecăm puţin câte puţin cu maioneza.


Se serveşte peştele cu cartofi şi sos. Foarte gustos!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos blue cheese şi cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Oana 1

20.11.2013, 21:37

Mmmmm

madi_marin 1

21.11.2013, 20:07

fetele, multumesc mult pentru aprecieri! ma bucur mult ca va place!

Panacris 1

25.11.2013, 07:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar si salata cu creveti si calamari cu pesto