Somon cu sos de unt cu menta

de Bunica in Somon, 6 Feb 2015 | 1366 vizualizari

 

Somonul cu sos de unt se prepara foarte repede si este foarte,foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata somon-220 g.
  • 50 g. unt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1 varf lingurita cu menta pisata
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de unt cu menta:

Somonul spalat si uscat cu servetele absorbante se pune la prajit intr-o tigaie cu interiorul de piatra.


Lasa somonul 5-6 minute pe fiecare parte.


Cat somonul sta la prajit ,prepara sosul.


Intr-o tigaie mica pune untul la topit.


Cand untul este topit,nu fiert,stinge focul.


Lasa la racit 5 minute,apoi adauga sare,piper dupa gust si zeama de lamaie,menta amestecand bine.


Serveste somonul cu sosul deasupra.

 

TIPS-URI

1

La servire se poate adauga zeama de lamaie,daca doriti mai acru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de unt cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Teo 1

07.02.2015, 21:31

Arata bine! peste nu am gasit,dar nu uita ca-mi place de mor!

-Licurici- 1

27.07.2015, 07:40

Imi place asa de mult!!!

Valclaudia 1

11.12.2016, 18:12

ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Quinoa cu ou prajit, avocado, spanac si sos de unt picant