Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

de Satisfyyourcravings in Somon, 2 Feb 2016 | 1054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon cu piele, fara oase
  • 4 linguri sos Hoisin
  • 2 linguri mix seminte de susan si susan negru
  • 2 foi de alge Nori
  • Pentru orez:
  • 200 grame orez pentru sushi
  • 1 lingura otet
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • Pentru spanac:
  • 100 grame spanac proaspat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • sare
  • avocado
  • 1 fir de ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan:

Se ung bucatile de somon cu 1/3 din sosul Hoisin si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade 2-3 minute, se ung cu restul de sos si se mai lasa pana este gatit complet 4-5 minute.


Se prajesc semintele de susan intr-o tigaie fara ulei pana elibereaza aromele.


Se prajesc foile de nori pana devin crocante, apoi se taie in fasii.


Se soteaza spanacul in uleiul de susan pana se inmoaie. Se adauga sare si se amesteca.


Se amesteca zaharul, oteul si sarea intr-un bol.


Se gateste orezul conform instructiulor de pe ambalaj, apoi se amesteca cu mixul obtinut anterior.


Se feliaza avocado si se toaca ceapa verde.


Se serveste somonul pe pat de orez, cu spanac cu susan, felii de avocado, chipsuri de alge si presarat cu seminte de susan si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Zamfira 1

03.02.2016, 08:55

anca_rm 1

03.02.2016, 09:09

somon cu spanac , wow super bun

Rocsi 1

03.02.2016, 12:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Somon cu legume și sos de leurdă