Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan

de Satisfyyourcravings in Somon, 2 Feb 2016 | 880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati somon cu piele, fara oase
  • 4 linguri sos Hoisin
  • 2 linguri mix seminte de susan si susan negru
  • 2 foi de alge Nori
  • Pentru orez:
  • 200 grame orez pentru sushi
  • 1 lingura otet
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • Pentru spanac:
  • 100 grame spanac proaspat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • sare
  • avocado
  • 1 fir de ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan:

Se ung bucatile de somon cu 1/3 din sosul Hoisin si se gatesc in cuptorul preincalzit la 200 de grade 2-3 minute, se ung cu restul de sos si se mai lasa pana este gatit complet 4-5 minute. 

Se prajesc semintele de susan intr-o tigaie fara ulei pana elibereaza aromele. 

Se prajesc foile de nori pana devin crocante, apoi se taie in fasii. 

Se soteaza spanacul in uleiul de susan pana se inmoaie. Se adauga sare si se amesteca. 

Se amesteca zaharul, oteul si sarea intr-un bol. 

Se gateste orezul conform instructiulor de pe ambalaj, apoi se amesteca cu mixul obtinut anterior. 

Se feliaza avocado si se toaca ceapa verde. 

Se serveste somonul pe pat de orez, cu spanac cu susan, felii de avocado, chipsuri de alge si presarat cu seminte de susan si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon glazurat cu sos Hoisin, chipsuri din alge si spanac cu susan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Zamfira 1

03.02.2016, 08:55

anca_rm 1

03.02.2016, 09:09

somon cu spanac , wow super bun

Rocsi 1

03.02.2016, 12:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!