Somon in pergament

de RuxyRux in Somon, 14 Mar 2011 | 4035 vizualizari

 

...reteta dr. Weil...

Un fel de mancare principal, elegant si usor de preparat..

 

INGREDIENTE

  • Pentru spaghete:
  • spaghete fine( 1/4 pachet)
  • apa si ulei de masline
  • sare si marar
  • legume proaspete: ardei gras( rosu) gulie dovlecel morcov varfulete de sparanghel mazare etc...fiecare ce doreste
  • 4 bucati somon
  • mustar de Dijon
  • lamaie
  • pergament( foaie de copt)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in pergament:

1. Incalziti cuptorul la 200 grade


2. Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti amestecati usor cu putin ulei de masline( o lingura), sare si marar proaspat tocat( daca nu aveti marar inlocuiti cu patrunjel)


3. Pregatiti o garnitura de legume proaspete: bastonase din morcovi si dovlecei, gulie, varfuri de sparanghel, mazare fina..etc...


4. Clatiti fileurile de somon, taiati in portii individuale si apoi zvantati. Ungeti fiecare bucata cu mustar de Dijon si un praf de sare.


5.Pentru fiecare persoana puneti o portie de paste pe o foaie de pergament, asezati deasupra fileul de somon, adaugati legumele, ridicati colturile si formati un saculet( legati-l cu sfoara sau elastic).


6. Plasati saculetele in mijlocul cuptorului la 200 grade si lasati-le 30 de minute.


7. Serviti direct din saculet pe o farfurie, deschizand doar inainte de a manca. Delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

Teo 1

20.03.2011, 19:15

interesant, dar si frumos !

RuxyRux 1

21.03.2011, 17:38

Teo, vizita ta este mereu o mare placere si bucurie...multumesc si sper ca esti si sunteti bine cu totii

adry88 1

20.05.2011, 17:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de mustar si miere