Somon in sos de legume si masline

de RuxyRux in Somon, 13 Dec 2011 | 3233 vizualizari

 

Un preparat deosebit de gustos...

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de somon proaspat
  • 200 ml vin alb demidulce
  • 1 pahar de bulion de legume( vezi reteta in pagina mea)
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 5 bucati de cartofi( medii)
  • 1 bol masline
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 lingurita salvie( pudra)
  • 3 boabe de ienibahar
  • sare dupa gust
  • piper alb
  • 2 cani de apa
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • pudra de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos de legume si masline:

Intr-o tigaie mai adanca punem uleiul la foc mic, adaugam ceapa, 2-3 linguri de apa si o lasam 2-3 minute sa se inabuse, apoi cartofii taiati cuburi( sau ca pentru tocanita) si amestecam, lasam inca doua trei minute punem apa si fierbem in jur de zece minute. Turnam bulionul de legume, vinul si maslinele, apoi condimentele si mai lasam pe foc in jur de zece minute. Turnam totul in vasul de Jena peste pestele dinainte pregatit si dam la cuptor la 200 grade in jur de 40 de minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de legume si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

RuxyRux 1

15.12.2011, 12:56

Multumesc

mihaelar63 1

15.12.2011, 13:03

O ce bun

RuxyRux 1

10.02.2012, 21:45

Multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
File de peste in crusta de migdale si fistic