SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI

de alinut in Somon, 23 Ian 2011 | 3926 vizualizari

 

Am vazut la supermarket somon proaspat si m-am gandit ca ar fi ideal pentru cina. L am servit alaturi de un sos de rosii si ciuperci si cu garnitura de orez. Sper sa fie pe placul vostru :D

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri somon (ca. 250g)
  • ulei de masline
  • sare, piper proaspat macinat
  • SOSUL
  • 3-4 ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cutie rosii in sos
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI:

Fileurile de somon le stropim cu ulei de masline si le condimentam cu sare si piper proaspat macinat si apoi le punem pe tigaia grill. Le lasam 3-4 min pe fiecare parte.


Pentru sos taiem ceapa buc mici si o punem la calit putin in un cub de unt. Intre timp spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Le punem peste ceapa si le lasam sa se caleasca cateva minutele. Zdrobim cateii de usturoi cu lama cutitului si apoi ii taiem buc mici si le punem peste. Adaugam si conserva de rosii si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand. Dupa 7-8 min adaugam sare si piper proaspat macinat si mai lasam 2-3 min sa se intrepatrunda.


Asezam frumos fileurile de somon pe o farfurie si adaugam peste sosul de rosii si ciuperci. Eu am servit orez ca si garnitura, dar puteti adauga si altceva care va face placere mai mult.


Va doresc pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON LA GRATAR CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dana_Retetegg 1

24.01.2011, 17:35

buun

mirela0911 1

24.01.2011, 22:13

delicios

elena1988 1

27.01.2011, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la tigaie