Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat

de alldaycooking in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 864 vizualizari

 

Absolut banala ca si mod de preparare, dar foarte apreciata de baietelul meu!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr capsuni
  • 2 linguri miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat:

Am curatat capsunile de frunze si codite. Am pus capsunile, mierea si sucul de lamaie in intr-un vas inalt si am pasat fructele cu ajutorul blender-ului stick. Am turnat piure-ul in formele de inghetata, iar ce mi-a ramas intr-un castronel. Am lasat la congelator peste noapte. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsuni / inghetata de capsuni pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

MIUTA 1

28.09.2013, 23:04

La multi ani !!!Iti doresc din suflet,sanatate,fericire si tot binele din lume,alaturi de cei dragi tie!

miki_a 1

28.09.2015, 09:09

La multi ani!!!

miki_a 1

28.09.2016, 08:29

La mulți ani! Aniversare frumoasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!