Soricei deliciosi

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 73207 vizualizari

 

Iata un mod atractiv de prezentare pentru ouale umplute! Copiii vor fi incantati!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • o cutie mica de pateu de pui
  • o lingurita cu mustar dijon
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
  • ridichi, ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei deliciosi:

Ouale se fierb vreo 10 minute. Apoi se trec prin jet d eapa rece si se curata de coaja. Se taie pe jumatate si se scoate cu grija galbenusul.

Se amesteca pateul de pui cu toate galbenusurile, se adauga mustarul, mararul tocat foarte fin si se condimenteaza dupa gust. Se formeaza o pasta omogena cu care se umplu apoi ouale.

Partea migaloasa este ornatul! Deja dupa cativa soricei imi venea sa fug din bucatarie :) Si eu am rabdare!! Asa ca trebuie sa va inarmati cu mult calm cand incepeti sa implantati ochi si nasuri si mustati :))

Pregatim pe o farfurioara rondele foarte fine de ridichi, taiate apoi pe jumatate, punctulete de masline si betisoare din cozi de ceapa verde si incepem implaturile.

Crestam spre varful ascutit al oului in locul unde asezam urechile. Cu varful unui cutit prestam mici cruciulite in locul unde asezam ochii si nasul. Apoi infigem bland coada si mustatile :)

Sunt deliciosi si foarte de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

olivee 1

08.03.2014, 17:08

zzuzzu7 1

26.03.2014, 14:41

Bya Ralu 1

25.03.2015, 07:09

Ce idee buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

ieri la 16:32

Desert prajitura cu dovleac, ciocolata si faina de cocos

de oanapl 7

ieri la 15:45

Desert prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie

de dantes 5

ieri la 10:42

Desert cornulete umplute cu alune de padure

pe 14.05 la 21:27

Desert amandine

pe 14.05 la 16:27

TOP
utilizatori

mirela0911

3438 puncte

Rocsi

2799 puncte

oanapl

2763 puncte

Constelatialeu

2762 puncte

 Adi

1600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece