Soricei deliciosi

de Oana in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2009 | 75247 vizualizari

 

Iata un mod atractiv de prezentare pentru ouale umplute! Copiii vor fi incantati!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • o cutie mica de pateu de pui
  • o lingurita cu mustar dijon
  • o legatura cu marar
  • sare
  • piper
  • ridichi, ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei deliciosi:

Ouale se fierb vreo 10 minute. Apoi se trec prin jet d eapa rece si se curata de coaja. Se taie pe jumatate si se scoate cu grija galbenusul.

Se amesteca pateul de pui cu toate galbenusurile, se adauga mustarul, mararul tocat foarte fin si se condimenteaza dupa gust. Se formeaza o pasta omogena cu care se umplu apoi ouale.

Partea migaloasa este ornatul! Deja dupa cativa soricei imi venea sa fug din bucatarie :) Si eu am rabdare!! Asa ca trebuie sa va inarmati cu mult calm cand incepeti sa implantati ochi si nasuri si mustati :))

Pregatim pe o farfurioara rondele foarte fine de ridichi, taiate apoi pe jumatate, punctulete de masline si betisoare din cozi de ceapa verde si incepem implaturile.

Crestam spre varful ascutit al oului in locul unde asezam urechile. Cu varful unui cutit prestam mici cruciulite in locul unde asezam ochii si nasul. Apoi infigem bland coada si mustatile :)

Sunt deliciosi si foarte de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei deliciosi" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci