Fierbem de 3 sfert cartofii in apa cu sare. Le taiem capacelul ca si in imagine si ii scobim putin.
Amestecam cascavalul ras cu suncata taiata cubulete,2 linguri smantana si sare dupa gust. Umplem cartofii cu aceasta compozitie,le punem capacul si ii dam la cuptor pana se topeste cascavalul. Le punem masline taiate in loc de ochi si nas,iar in loc de urechi punem felii de salam.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro