Rulouri de bacon afumat cu crema de branza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 1844 vizualizari

 

Pentru ca imi ramasese crema de branza de la aperitivele cu somon, am pregatit si cateva rulouri de bacon afumat. Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon afumat
  • 100 g branza topita cu smantana, simpla
  • 100 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 28
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de bacon afumat cu crema de branza:

Branza topita si  fagarasul  se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper. 

Desfacem cu grija feliile de bacon afumat.

Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem  cu crema de branza jumatate din fasia de bacon, apoi o vom rula de la capatul uns spre cel neuns, formand rulouri pe care le asezam pe verticala intr-un platou, singure sau alaturi de alte aperitive.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de bacon afumat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.01.2014, 11:25

Super arata!!

Valclaudia 1

04.01.2014, 10:03

Laura, sa-mi faci si mie un loc in portbagaj Ca prea ma tenteaza preparatele Inei elegante, apetisante, fine.....

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:36

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI