Rulouri de bacon afumat cu crema de branza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2014 | 1886 vizualizari

 

Pentru ca imi ramasese crema de branza de la aperitivele cu somon, am pregatit si cateva rulouri de bacon afumat. Delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 200 g bacon afumat
  • 100 g branza topita cu smantana, simpla
  • 100 g branza cu smantana ( Fagaras )
  • marar maruntit
  • piper
Portii: 28
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de bacon afumat cu crema de branza:

Branza topita si fagarasul se mixeaza, apoi adaugam marar tocat si putin piper.


Desfacem cu grija feliile de bacon afumat.


Cu posh-ul sau cu o lingurita ungem cu crema de branza jumatate din fasia de bacon, apoi o vom rula de la capatul uns spre cel neuns, formand rulouri pe care le asezam pe verticala intr-un platou, singure sau alaturi de alte aperitive.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de bacon afumat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

03.01.2014, 11:25

Super arata!!

Valclaudia 1

04.01.2014, 10:03

Laura, sa-mi faci si mie un loc in portbagaj Ca prea ma tenteaza preparatele Inei elegante, apetisante, fine.....

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:36

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de foietaj cu salata