Sos de hrean

de Oana in Pt. carne, 27 Feb 2010 | 15190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g unt
  • 20 g faina
  • 400 ml lapte rece
  • o lingurita cu vars de hrean ras
  • sare
  • piper alb
  • cateva fire de chivas
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

Untul se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu cu telul. Se condimenteaza cu sare si piper alb, iar la final se adauga hreanul. Firele de chivas se spala,se zvanta si se taie marunt, apoi se presara deasupra sosului.

TIPS-URI

1

In loc de lapte se poate folosi supa de vita si se mai adauga la final o lingura plina cu smantana. Sosul etse delicios alaturi de o friptura de vitel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)