Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti

de kamy in Sosuri, 22 Apr 2011 | 4904 vizualizari

 

Acest sos de multi ani nu ne lipseste de pe masa cu bunatatile , de Paste.Merge perfect cu ouale fierte,cu drobul si friptura,pe care noi o mancam rece,ca aperitiv.M-am gandit sa pun reteta ca poate il faceti anul asta,ca timp este.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 

INGREDIENTE

  • 1 ling.mustar
  • 1  borcan hrean ras
  • 1/2 cutie Cirio pulpa de rosii
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti:

Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai puteti pune cateva ling.din pulpa de rosii Cirio.


Sa aveti pofta!!!!



 

TIPS-URI

1

daca nu aveti conserva cu pulpa de rosii,puteti pune 2-3 ling.de pasta de rosii Cirio si lungiti sosul pana la consistenta dorita cu bulion si bineanteles sa nu uitati sa puneti zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

adry88 1

13.05.2011, 21:06

bun

kamy 1

13.05.2011, 22:54

eduard...ms

andreea_angelo 1

14.11.2012, 15:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi (KFC)