Sos de marar

de Zamfira in Sosuri, 7 Aug 2013 | 3402 vizualizari

 

Mararul este o planta native sud-vestului si centrului Asiei. Mararul este originar din zona mediteraneana si sudul Rusiei. In salate, sosuri sau mancaruri este o delicatese, are o aroma puternica daorita uleiului volatil. Iata o reteta gusoasa pregatita din marar. Sosul de marar poate fi servita langa carne fiarta, fripta, grill, chiftelute sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi marar verde
  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei
  • 400 ml apa
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura otet
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de marar:

Spalam, curatam cepele. Spalam mararul. Tocam marunt cepele si le calim in ulei. Adaugam mararul tocat foarte marunt si adaugam 300 ml apa. Lasam sa fiarba 10-15 minute la foc mic. Dupa ce a fiert, adaugam faina, zahar, otet, 100 ml apa, sare si piper. Lasam sa fiarba inca 2-3 minute.


Daca dorim un sos foarte fin, putem da sosul prin blender.


Va recomand o reteta foarte gustoasa pentru chiftelute.


http://buburuzabucatareasa.wordpress.com/2012/11/27/chiftele-cu-pui-si-ciuperci/

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

07.08.2013, 17:28

Valclaudia 1

07.08.2013, 21:31

imi place tare mult mararul

Rocsi 1

07.08.2013, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute in sos de marar verde