Sos de usturoi

de mihasara in Pt salate, 18 Ian 2016 | 2659 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1 capatana de usturoi
    • 1 praf sare
    • 200ml ulei
    • 1 lingurita otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Curatam usturoiul. Il punem intr-un bol si il amestecam energic cu sarea apoi adaugam uleiul, putin cate putin si amestecam continuu in aceeasi directie ca la maioneza, pentru ca exista riscul sa se taie. Cand incepe sa semene cu o maioneza, adaugam lingurita de otet si amestecam in continuare pana la terminarea uleiului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (9)

Gicuta69 1

18.01.2016, 19:18

mirela0911 1

18.01.2016, 20:12

Foarte bun!

miki_a 1

21.01.2016, 00:25

Bun si sanatos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S