Sos de visine

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 4611 vizualizari

 

La mine in familie se mananca multe sosuri de fructe cu friptura. Am facut acest sos de visine asa cum il stiam de la bunica.

 

INGREDIENTE

  • 500g visine
  • 200g smantana
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 2 linguri zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de visine:

Visinile se spala si se scot samburii.

Se pun la fiert in apa doar cat sa le acopere.

Se pune zaharul si se fierb 15 minute.

Se pune smantana, se amesteca bine si se mai fierbe 10-15 minute.

Se potriveste de sare si zahar.

Se toarna si amidonul dizolvat in putina apa.

Se mai fierbe 1-2 minute sa se ingroase putin si este gata.

Se serveste cald cu carne de pui sau vita rasol sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de visine