Sos de visine

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 1250 vizualizari

 

La mine in familie se mananca multe sosuri de fructe cu friptura. Am facut acest sos de visine asa cum il stiam de la bunica.

 

INGREDIENTE

  • 500g visine
  • 200g smantana
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 2 linguri zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de visine:

Visinile se spala si se scot samburii.


Se pun la fiert in apa doar cat sa le acopere.


Se pune zaharul si se fierb 15 minute.


Se pune smantana, se amesteca bine si se mai fierbe 10-15 minute.


Se potriveste de sare si zahar.


Se toarna si amidonul dizolvat in putina apa.


Se mai fierbe 1-2 minute sa se ingroase putin si este gata.


Se serveste cald cu carne de pui sau vita rasol sau garnitura la friptura.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

24.07.2014, 19:30

si noua ne place foarte mult sosul de visine

Rocsi 1

24.07.2014, 19:38

MotanLaOale 1

24.07.2014, 19:58

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de visine