Chiftelute marinate in sos de visine

de mimmi in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2011 | 5323 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente chiftele:

  • 500 g carne macinata
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • patrunjel tocat
  • 1 felie mare de paine
  • sare,piper,
  • boia 
  • 5 catei usturoi

Pentru sos de visine :

  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • foi dafin
  • 1 borcan compot visine fara samburi
  • 1/2 lingurita sare
  • zahar dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate in sos de visine:

Amestecam carnea tocata,oul,pesmetul,condimentele,usturoiul pisat,paine inmuiata in paine si patrunjelul.
Formam mingiute si le prajim in ulei.
Pentru sos se pun 2 linguri de ulei intr-o craticioara pe foc,se adauga faina,dupa care treptat se adauga siropul de la compot mestecand mereu (ca si la ingrosala) pentru a nu se face cocoloase.
Daca siropul nu ajunge si sosul este prea gros se adauga putina apa pana primeste consistenta dorita.
Se adauga sarea,foile de dafin si zahar dupa gust si se da in clocot.
La final se adauga incet visinele avand grija sa nu le zdrobim.
Se pune sosul peste chiftelute (intr-o forma de yena ) si se dau la cuptor cca 15 minute.
Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate in sos de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

12.06.2011, 22:12

sos de visine am mancat dar in combinatie cu chiftelute nu, dar trebuie sa fie bun

mamaieelena 1

14.06.2011, 09:23

bun, bun

MotanLaOale 1

14.06.2011, 09:43

bun bun sosul de visine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate