Carne de gaina cu piure si sos de visine

de mirela0911 in Pui, 21 Mar 2011 | 3296 vizualizari

 

Un sos dulce acrisor care, zic eu, merge tare bine cu carnea de gaina fiarta, nu prajita.

 

INGREDIENTE

  • carne de gaina fiarta
  • un compot de visine 800g
  • 3 lg ulei
  • 2 lg faina
  • sare, zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de gaina cu piure si sos de visine:

Intr-o craticioara se pune uleiul si faina si se amesteca pana la omogenizare la foc mic sa nu se arda. Se adauga zeama de la compotul de visine treptat amestecandu-se continuu sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a pus toata zeama se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote si se pune sare si zahar dupa gust (eu nu am pus nimic pt ca mi-a placut asa cum a iesit). Se ia de pe foc si se pun si visinele.


Se serveste alaturi de cartofi piure si carnea fiarta ( eu am avut-o de la supa).


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune peste sos si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de gaina cu piure si sos de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

22.03.2011, 13:32

Nico, asa este
Carla serveste
Vladimir stii tu ce stii
Diva, Mamaie multumesc

mihaelar63 1

22.03.2011, 16:57

Se vede de la o posta ca gaina e de casa si gospodina din Ardeal
Sau invers ?

mirela0911 1

22.03.2011, 21:31

Mihaelar ai dreptate in toate prima data am mancat sos de visine facut de soacra mea (fiind unguroaica) acum nici nu mai stiu cati ani, oricum imi parea foarte ciudat acest sos pana l-am gustat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sos de visine