Soufflé cu cascaval si condimente

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 29834 vizualizari

 

Un gust deosebit,un aluat umed,merge in loc de piure ca o garnitura dar nu ar strica si o salata pe langa :)

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • 50 gr de unt
  • 50 gr faina
  • 125 gr cascaval ras
  • putina nucsoara
  • cumin
  • paprika
  • sare si piper
  • curry (daca va place)
  • putina curcuma
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufflé cu cascaval si condimente:

Mai intai am incins cuptorul la 180°c.

Pe aragaz am topit untul intr-o craticioara apoi peste am adaugat faina si am amestecat continuu pana sa incorporat.

Am adaugat laptele si am amaestecat cateva minute pana sa legat apoi am dat deoparte de pe foc si am lasat putin sa se raceasca.

Am separat galebusurile de albusuri si le-am adaugat in compozitia racita unul cate unul,am amestecat bine,am adaugat cascavalul ras si condimentele.

Am batut albusurile spuma cu putina sare si le-am amestecat usor ptr a nu se lasa cu compozitia de galbenusuri.

Am uns cu unt o tava (puteti folosi de yena),am turnat compozitia si am introdus-o la cuptor la 180°c pentru 45 de minute.

Se manaca calda,inainte de a scadea din tava(compozitia se va lasa cu timpul :) ) impreuna cu o friptura si o salat snatoasa.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufflé cu cascaval si condimente" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati cu cascaval