Souvlaki( frigarui )

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 2875 vizualizari

 

Nu cred ca este ceva deosebit in acest preparat foarte simplu si rapid! Dar e foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita muschiulet
  • sare
  • piper
  • oregon
  • putin ulei masline
  • lamaie
  • o ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki( frigarui ):

Daca folosim carne de vita, de preferat este sa o lasam la macerat pe timpul noptii, va fi mai frageda. Taiem carnea in patratele cat o nuca, punem intr-un castronel si sezonam cu sare, piper, oregon si ulei. Legumele le taiem patratele de aceiasi marime ca si carnea, si punem pe betisoarele special ptr frigarui, un rand de ceapa, de rosii, ardei si carne, si tot asa pana umplem betisorul. Punem pe foc iute tigaia ptr gratar, apoi cand punem frigaruiele, sa micsoram focul, ptr ca se vor arde in exterior si vor ramane crude la interior. Vom intoarce pe toate partile pana cand e gata. Se serveste stropit cu lamaie si de preferat acompaniat cu salata sau legume la gratar.( e foarte bun si ptr cei ce tin regim!:)

 

TIPS-URI

1

Putem folosi orice tip de carne.

2

se serveste bine si cu un sos tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki( frigarui )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Doralinda 1

23.01.2013, 22:51

Mamaiaelena

nilgun 1

31.08.2013, 22:33

maine le fac

Doralinda 1

31.08.2013, 23:19

Nilgun, tocmai ce am mancat azi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui la gratar